Партньори

Спонсори

Изложители:

Партньори

Изпълнители

Парапланер 

Парапланер се събират в края на 2014 г. с идеята да правят авторска музика, експериментирайки в смесването на стилове. От 2019-та насам Парапланер са трио - Александрина, Мариета и Деян Драгиев (Даката). Групата участва в редица клубни събития, колаборативни и самостоятелни концерти и фестивали, като: “Wake up”, “Sofia Fusion Festival”, “Капана фест”, Kongur Air Festival, Мога фест, Фестивал на солта - Бургас, Shake that hulm, Хисарлъка Experience - Kюстендил и др. Стилът на Парапланер е смесица от различни музикални направления и не може да бъде категоризиран. Авторската им музика е естествена, неподправена и залага на прякото емоционално въздействие върху слушателя. Това, което те кара да се заслушаш, да се замислиш и да се отдадеш на музиката точно в този момент. 

Организатор

От 2008 г. Център за творческо обучение работи активно в областта на образователната трансформация, за положителна промяна в българската образователна среда.

Мисията на Центъра е да подобри образователния контекст в България чрез смислено използване на технологиите в образованието, развиване на ключови компетентности, иновативни програми за обучение на учители, младежки инициативи и проекти.